E-Kapi – Prirodna i efikasna terapija protiv bakterijskih urinarnih infekcija.

E-Kapi, satavljene od biljnih ekstrakata smreke, lavande, eukaliptusa, i sibirskog bora u preciznom omjeru, brzo i efikasno, a bez stetnih posljedica, rijesavaju urinarne infekcije izazvane ne samo eserihijom koli, vec i drugim bakterijama, djelujuci na vise nacina. Kao prvo, E-Kapi djeluju antibakterijski, to jest, aktivne supstance biljnih ekstrakata ubijaju i sprecavaju razmnozavanje bakterija, smanjujuci njihov broj u ureteru.

Kao drugo, E-Kapi stvaraju sredinu u urinarnom traktu koja je vrlo nepogodna za sirenje i razmnozavanje novih generacija ovih nametnika, formirajuci zastitni film na zidovima urinarnog trakta, tako da prezivjele bakterije nemaju za sta da se zakace i cime da se hrane, te je i njihovo razmnozavanje onemoguceno.

E-Kapi djeluju i diureticki, pa ako kojim slucajem neka bakterija i prezivi, kapi pomognu brzem izmokravanju istih iz urinarnog trakta.

U zavisnosti od jacine infekcije i razloga zbog kojih je do infekcije doslo, mogu biti potrebne jedna do tri terapije. U oko 70% slucajeva jedna terapija je sasvim dovoljna. U rijetkim slucajevima, ako postoje i druge zdravstveni problemi, ili ako je imuni sistem jako oslabljen, 3 ili vise terapija moze biti korisceno bez bojazni od stetnih posljedica, ili kontraindikacija.
E-Kapi su sigurne za djecu i odrasle i preporucuje ih sve veci broj doktora.

Leave A Comment