PRVO NESTAJU PODOČNJACI, A ZATIM SE TIJELU VRAĆA ENERGIJA: Gutljaj ove ljekovite kombinacije za svako jutro..

Kombinacija ovih sastojaka oko vas će napraviti nevidljiv štit koji će vas sačuvati od nadolazećih napada virusa i bakterija.

O višestrukoj ulozi maslinovog ulja na zdravlje mnogo se pisalo, no važno je dodati da u kombinaciji sa limunovim sokom ono postaje još snažnije oružje u borbi protiv virusa, bakterija, a telu vraća izgubljenu energiju. Osim toga, organizam sekombinacijom ovih dvaju sastojaka čisti od toksina, a prvi su rezultati vidljivi vrlo brzo.

Naime, prvo ćete primetiti nestajanje velikih tamnih kolutova oko očiju, odnosno podočnjaka. Važno je samo da budete istrajni i ovu kombinaciju ispijate svakoga jutra kroz barem mesec dana.

Ovaj zdravi „koktel“ napravićete tako da pomešate kašiku maslinovog ulja i limunovog soka (po mogućnosti domaćeg) i popijete ga na prazan želudac ujutro. Nakon toga možete normalno doručkujem.

Osim vraćanja snage telu i čišćenja toksina, poboljšaće vam se i digestivni sistem pa ćete koristi imati i da li želite da smršate. Imate li k svemu probavnih tegoba poput zatvora, posve ćete ih izlečiti. Već nakon nekoliko dana upotrebe ovog zdravog eliksira osetićete promene koje će vas nadahnuti na pribegavanje zdravijem načinu života.

Be the first to comment

Leave a Reply