PRVO NESTAJU PODOČNJACI, A ZATIM SE TIJELU VRAĆA ENERGIJA: Gutljaj ove ljekovite kombinacije za svako jutro..

Kombinacija ovih sastojaka oko vas će napraviti nevidljiv štit koji će vas sačuvati od nadolazećih napada virusa i bakterija.

O višestrukoj ulozi maslinovog ulja na zdravlje mnogo se pisalo, no važno je dodati da u kombinaciji sa limunovim sokom ono postaje još snažnije oružje u borbi protiv virusa, bakterija, a telu vraća izgubljenu energiju. Osim toga, organizam sekombinacijom ovih dvaju sastojaka čisti od toksina, a prvi su rezultati vidljivi vrlo brzo.

Naime, prvo ćete primetiti nestajanje velikih tamnih kolutova oko očiju, odnosno podočnjaka. Važno je samo da budete istrajni i ovu kombinaciju ispijate svakoga jutra kroz barem mesec dana.

Ovaj zdravi „koktel“ napravićete tako da pomešate kašiku maslinovog ulja i limunovog soka (po mogućnosti domaćeg) i popijete ga na prazan želudac ujutro. Nakon toga možete normalno doručkujem.

Osim vraćanja snage telu i čišćenja toksina, poboljšaće vam se i digestivni sistem pa ćete koristi imati i da li želite da smršate. Imate li k svemu probavnih tegoba poput zatvora, posve ćete ih izlečiti. Već nakon nekoliko dana upotrebe ovog zdravog eliksira osetićete promene koje će vas nadahnuti na pribegavanje zdravijem načinu života.

Leave A Comment